SCIENTOLOGY KERKEN
VOOR EUROPA

We zijn verheugd u welkom te heten in de Brusselse afdeling van de Scientology Kerken voor Europa.

Deze Kerk staat in het hart van de stad en weerspiegelt de groei van Scientology op het hele continent en onze betrokkenheid om de doeleinden van onze religie te bereiken: “Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen”.

Onze Kerk verwezenlijkt ook de visie van de Grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard, namelijk dat alle Scientology Kerken Ideale Organisaties (Orgs) worden. Ideale Orgs bieden niet alleen ideale faciliteiten aan om scientologen van dienst te kunnen zijn bij hun reis naar hogere staten van spiritueel bewustzijn en vrijheid, maar ze dienen ook als een plek van samenkomst voor de hele gemeenschap en als ruimte voor gezamenlijke activiteiten met mensen van andere religies.

Met dat voor ogen, maken we onze hulp voor iedereen die in deze Europese hoofdstad woont en werkt mogelijk. We verheugen ons er bovendien op om met elk individu en elke groep samen te werken om onze gezamenlijke dromen van een drugsvrije, misdaadvrije en bloeiende toekomst te bereiken – een toekomst waar de hele mensheid, door samen te werken, inderdaad in staat is om zich tot hogere niveaus te verheffen.

Onze deuren staan open. Onze hulp is er voor jou.

FEESTELIJKE OPENING

Bijna 1000 scientologen en hun gasten uit heel Europa waren op 23 januari 2010 aanwezig voor de inwijding van de Brusselse afdeling van de Scientology Kerken voor Europa. Een vertegenwoordiger van de Church of Scientology International, de Moederkerk van de Scientology religie, leidde de ceremonie die gehouden werd in het 20e eeuwse historische gebouw op de Waterloolaan 100-103.