RESERVERING

Hubbard Dianetics Seminar

WANNEER
WAAR
za. 09:30 uur
Churches of Scientology for Europe
Boulevard de Waterloo 103
Bruxelles 1000
02 533 28 00
Reserveer uw plaats met het formulier hieronder:
Woon het Hubbard Dianetics Seminar bij:

Is depressie, twijfel aan jezelf of onzekerheid een blokkade voor je volledige potentieel? Op het Hubbard Dianetics Seminar leert u hoe je van de voorheen onbekende bron van onredelijke angsten, beroering en onzekerheden afkomt. Je verwijdert de barrières die je stoppen in het bereiken van je doelen.

Dit weekend seminar bevat heel veel demonstraties en de Hoe Dianetics wordt gebruikt film, waarin elk aspect van de Dianetics theorie en procedure uiteen wordt gezet. U zult precies weten hoe het gedaan wordt en meteen kunnen beginnen. U ontvangt zelf Dianetics en past Dianetics op iemand anders toe. En er zullen getrainde Dianetics specialisten zijn die u bij elke stap begeleiden en al uw vragen zullen beantwoorden. Het is tijd om uw zelfvertrouwen en zelfrespect te verhogen en uw volledige potentieel in het leven te ontsluiten.

Bereik het succes en het geluk dat u werkelijk wilt en kunt hebben.

Vul het reserveringsformulier hierboven in om uw plaats op het seminar te reserveren. De bevestiging van uw reservering wordt naar u toe gemaild. U betaalt uw kaartje voor het seminar wanneer u op zaterdagmorgen voor uw seminar arriveert. Schrijf u vandaag nog in.

Seminarprijs: 90€
.