SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

Hoe men Conflicten moet oplossen Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

HOE MEN CONFLICTEN MOET OPLOSSEN Cursusoverzicht

Het lijkt dat mensen vaak moeite hebben om met elkaar op te schieten. Families redetwisten, buren krijgen ruzie, landen voeren oorlog met elkaar. Is dit hoe het nu eenmaal is?

Antropologen, sociologen, psychologen en anderen geven aan van wel.

Ze hebben de twistzieke geschiedenis van de mens geobserveerd en beweren dat de mens dierlijke instincten bezit of dat hij van nature asociaal en geweldadig is.

Maar in wezen is de mens best vredelievend. Maar hij kan, individueel of in een groep, tot haat en geweld gedreven worden.

Bij het onderzoeken naar de oorzaak van geweld ontdekte L. Ron Hubbard een natuurwet met betrekking tot relaties tussen mensen die aantoont waarom conflicten tussen mensen zo lastig oplossen. En hij heeft ook het enorm waardevolle middel aangegeven dat iemand in staat stelt zijn eigen conflicten op te lossen, conflicten tussen buren, collega's of zelfs landen.

In deze cursus en het bijbehorende boekje zal je ontdekken hoe anderen te helpen hun onenigheden op te lossen en goede relaties te herstellen. Vrede en harmonie tussen mensen kan meer zijn dan gewoon een droom. Het wijd verspreid toepassen van deze wet zal dit een realiteit maken.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

6 tot 7 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: Hoe men Conflicten moet oplossen
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

Cursus voltooiing

Na het afmaken van de cursus Hoe men Conflicten moet oplossen Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

Hulp

Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

Hoe conflicten op te lossen en een goede verstandhouding tussen degenen om je heen te herstellen
Hoe men Conflicten moet oplossen is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

Gratis online cursussen
 

Gratis online cursussen

 

CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

KAART & ROUTEBESCHRIJVING

Plaats:

Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
aanwijzingen

» Telefoon: 02 533 28 00