SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

Oplossingen voor het Drugsprobleem Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

OPLOSSINGEN VOOR HET DRUGSPROBLEEM Cursusoverzicht

Als je zegt dat drugs de voornaamste kwaal geworden zijn waaraan de maatschappij lijdt, dan is dat zeker niet te sterk uitgedrukt. Er is geen enkel gebied van het leven dat onaangetast is gebleven door deze epidemie. Criminaliteit en geweld zijn de duidelijkste nevenverschijnselen, maar immoraliteit, afgebroken studies en je kunt in feite zeggen, geruïneerde levens, zijn niet minder ernstig en komen even vaak voor.

En het probleem beperkt zich niet tot straatdrugs; de effecten van medische en psychiatrische middelen, of het nu gaat om pijnstillers, kalmeringsmiddelen of “antidepressiva”, zijn net zo desastreus.

L. Ron Hubbard heeft zich met dit probleem bezig gehouden, niet met het doel de lichamelijke kwalen van mensen op te lossen, maar als voortzetting van zijn speurtocht naar middelen om de mens als spiritueel wezen vrij te maken, en elke barrière die op deze weg opgelost moest worden, aan te pakken. Drugs waren zo’n barrière.

Totdat L. Ron Hubbard een bruikbaar drugsrehabilitatieprogramma had ontwikkeld, was er geen oplossing. Op psychiatrische ideeën gebaseerde programma’s kenden meer mislukkingen dan successen en sommige leidden alleen maar tot ernstigere verslaving. Mensen die betere bedoelingen hadden, ontdekten dat het niet voldoende was om alleen goede bedoelingen te hebben. Het ontbrak hen aan een technologie die werkte.

Het programma van L. Ron Hubbard voorziet in die technologie. Het helpt iemand te ontdekken waarom hij nu eigenlijk drugs was gaan gebruiken en neemt de mentale en geestelijke schade weg die door drugs veroorzaakt is. Het ontgift het lichaam door oude drugrestanten te verwijderen en voorziet de persoon van middelen die hem in staat stellen voorgoed van de drugs af te blijven. Het is zonder twijfel het meest volledige en effectieve programma ter wereld. Voor het eerst, zoals honderdduizenden zullen bevestigen, kunnen degenen die verslaafd zijn aan alcohol of drugs, zichzelf van deze tirannie bevrijden en het leven met hernieuwde energie en hoop tegemoet treden.

Deze cursus en bijbehorend boekje bevat enkele elementaire principes van dit programma en geeft voor het eerst werkelijk begrip van de verslavingsproblematiek.

   

  Cursusgegevens

  Studiegemak

  Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

  Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

  Cursusduur

  7 tot 8 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

  Materialen

  boekje: Oplossingen voor het Drugsprobleem
  of Het Scientology Handboek

  Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

  Supervisie

  Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

  Beoordeling

  Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

  Cursus voltooiing

  Na het afmaken van de cursus De Oplossingen voor het Drugsprobleem Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

  Hulp

  Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

  Hoe je iemand helpt om van drugs- of alcoholverslaving af te komen
  Oplossingen voor het Drugsprobleem is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

  Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

  Gratis online cursussen
   

  Gratis online cursussen

   

  CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

  KAART & ROUTEBESCHRIJVING

  Plaats:

  Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
  aanwijzingen

  » Telefoon: 02 533 28 00