SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

De Oorzaak van Onderdrukking Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

DE OORZAAK VAN ONDERDRUKKING Cursusoverzicht

Waarom zijn sommige mensen vaker ziek zwak en misselijk dan anderen? Waarom hebben sommige mensen zo vaak ongelukken? En wat zou de reden zijn dat sommigen emotioneel instabiel zijn, waarbij het de ene dag goed gaat en de andere dag slecht?

Er is een verklaring, en het heeft niets met de goden, het lot of de horoscoop te maken. De feitelijke reden achter dit verschijnsel en de oplossing kun je vinden in Scientology.

L. Ron Hubbard doorzag het complexe menselijke gedrag en ontdekte de onderliggende factoren die ten grondslag liggen aan suppressie, wat de oorzaak is van die zogenaamde toevallige gebeurtenissen.

Door het lezen van zijn ontdekkingen in dit boekje en het doen van de bijbehorende cursus, zul je leren om mensen die het slecht met je voor hebben te herkennen, evenals zij die je vrienden zouden moeten zijn. Je gaat ontdekken waarom er mensen zijn met wie het niet zo goed gaat in het leven, en je zult ook leren hoe je ze kunt helpen om hun welzijn te hervinden. Je komt ook te weten wat de werking is van deze destructieve en toch zo vaak voorkomende situatie, en hoe je die aan kunt pakken. Deze gegevens kunnen je leven echt ingrijpend en snel veranderen, zoals het de levens van anderen ook veranderd heeft.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

8 tot 10 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: De Oorzaak van Onderdrukking
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

Cursus voltooiing

Na het afmaken van de cursus De Oorzaak van Onderdrukking Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

Hulp

Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

Waarom het leven soms lijkt op een achtbaan, de ene dag goed en de andere slecht
De Oorzaak van Onderdrukking is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

Gratis online cursussen
 

Gratis online cursussen

 

CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

KAART & ROUTEBESCHRIJVING

Plaats:

Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
aanwijzingen

» Telefoon: 02 533 28 00