SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

OPLOSSINGEN VOOR EEN GEVAARLIJKE OMGEVING Cursusoverzicht

We leven in een onheilspellende wereld, een gevaarlijke omgeving. Wanneer je het journaal ziet of uw dagblad leest, krijgt u uw dagelijkse portie aan overvallen, verkrachtingen, rellen, moorden, branden, aardbevingen, overstromingen en hongersnoden voorgeschoteld.

Merkt je dat je verontrust raakt door wat er om je heen gebeurt? Voelt je zich hulpeloos, niet in staat deze gebeurtenissen in de hand te houden? Voelt je zich op sommige momenten zelfs angstig?

In deze cursus en bijbehorend boekje ontleedt L. Ron Hubbard het verschijnsel van de gevaarlijke omgeving, en hij voorziet u van methodes die je niet alleen zullen helpen uw angsten te overwinnen, maar je ook in staat zullen stellen anderen te helpen. Wanneer deze informatie op brede schaal wordt gebruikt, heeft dat een geweldig kalmerende invloed, en het stelt mensen in staat een gelukkiger leven te leiden. Wanneer zij op persoonlijk niveau wordt gebruikt – door je – zal dat verbetering brengen in de levens van uw familieleden, vrienden en kennissen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

3 tot 4 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

Cursus voltooiing

Na het afmaken van de cursus De Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

Hulp

Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

De middelen waarmee je een kalme en veilige omgeving kunt creëren
Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

Gratis online cursussen
 

Gratis online cursussen

 

CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

KAART & ROUTEBESCHRIJVING

Plaats:

Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
aanwijzingen

» Telefoon: 02 533 28 00