SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

De Drijfveren van het Bestaan Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

DE DRIJFVEREN VAN HET BESTAAN Cursusoverzicht

De mens heeft eeuwenlang geprobeerd om erachter te komen wat zijn plaats is in deze materiële wereld. Hoe staat hij in relatie tot ander leven en zijn medemens? Waaruit bestaan zijn werkelijke verantwoordelijkheden en aan wie is hij die verschuldigd?

Daar zijn nooit duidelijke antwoorden op gevonden, niet door de oude Grieken, noch door de materialistische denkers van tegenwoordig.

En dat is zo gebleven tot L. Ron Hubbard zijn doel verwezenlijkte waar hij zolang naar had gezocht: de ontdekking van een alomvattend principe dat op alles wat leeft van toepassing is, een gemeenschappelijke noemer aan de hand waarvan ieder mens, sterker nog, alles wat leeft, zou kunnen worden begrepen.

Hieruit kwam een reeks ontdekkingen voort die een nieuw licht wierp op de aard van de mens en het leven.

De principes in deze cursus helpen bij het oplossen van het aloude morele dilemma van goed en kwaad en brengen een nieuw niveau van rationaliteit teweeg. Met deze principes kunnen we nu de diverse factoren van het bestaan op één lijn brengen, onveranderlijk de juiste beslissingen nemen wanneer we voor keuzes worden gesteld, en bovendien een nieuw gezichtspunt kunnen innemen over de kanten die we op kunnen gaan in ons leven.

In talrijke andere geschriften en lezingen gaat de heer Hubbard nog veel dieper in op deze principes. In deze cursus en het bijgaande boekje wordt de essentie van dit onderwerp beschreven. Het is een praktische benadering van het leven die al door miljoenen mensen met succes wordt toegepast.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

4 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: De Drijfveren van het Bestaan
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

Cursus voltooiing

Na het afmaken van de cursus De Drijfveren van het Bestaan Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

Hulp

Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

Beginselen die je kunt gebruiken om de juiste beslissingen in het leven te nemen
De Drijfveren van het Bestaan is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

Gratis online cursussen
 

Gratis online cursussen

 

CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

KAART & ROUTEBESCHRIJVING

Plaats:

Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
aanwijzingen

» Telefoon: 02 533 28 00