SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

Integriteit en Eerlijkheid Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

INTEGRITEIT EN EERLIJKHEID Cursusoverzicht

Wat zorgt ervoor dat mensen zich terug trekken uit het actief deelnemen aan het leven? Een zorgeloos kind groeit op tot een gereserveerde en behoedzame tiener. Een succesvolle carrièrevrouw die de ene na de andere relatie beëindigt, lijdt onder een gebrek aan zelfvertrouwen. Een gepensioneerde man kijkt met spijt terug op zijn leven en de keuzes die hij gemaakt heeft.

Er is een rede voor deze veel voorkomende scenario's. Ze gebeuren niet “zomaar” noch zijn zij een kwestie van het lot. L. Ron Hubbard vergaarde een enorme hoeveelheid kennis. Hiermee adresseert en lost hij heel doeltreffend op, de onderliggende reden voor het feit dat mensen zich terugtrekken van anderen of een gevoel van integriteitsverlies ervaren.

En hij ontwikkelde een heel precieze manier voor jou om mensen te helpen hun gevoel van eerlijkheid en eigenwaarde terug te krijgen. Opgegeven dromen en spijt over het verleden hoeven mensen niet voortdurend weg te trekken van actieve participatie in het heden.

Er is een feitelijk mechanisme waardoor mensen zich terugtrekken uit relaties, families, groepen en van hun dromen.

Dat kan dus verholpen worden. In dit boekje en de bijbehorende cursus, zal je ontdekken hoe je anderen kan helpen hun integriteit en enthousiasme te herwinnen. Het is een nieuwe kijk op een oud probleem. Het zorgt ervoor dat je niet langer aan de zijlijn hoeft te staan en hulpeloos naar de pijn van anderen hoeft te kijken. Daarvoor in de plaats zul je de middelen leren die zulk soort ellende grondig oplossen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

6 tot 7 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: Integriteit en Eerlijkheid
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

Cursus voltooiing

Na het afmaken van de cursus De Integriteit en Eerlijkheid Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

Hulp

Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

Het geheim van het herstellen van zelfrespect
Integriteit en Eerlijkheid is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

Gratis online cursussen
 

Gratis online cursussen

 

CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

KAART & ROUTEBESCHRIJVING

Plaats:

Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
aanwijzingen

» Telefoon: 02 533 28 00