SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

De Componenten van Begrip Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

DE COMPONENTEN VAN BEGRIP Cursusoverzicht

De zelfhulpboeken op de schappen, de radiogolven in de ether en motivatietrainers, allen bieden ze op dit vlak een ontelbaar aantal oplossingen voor de problemen rond het begrijpen van het leven. Toch is de eindeloze stroom moeilijkheden van de mens nog niet opgelost.

In deze cursus en het begeleidend boekje gaat L. Ron Hubbard een stap verder dan al deze “oplossingen”, en hij verschaft ons de basiskennis over hoe begrip nu eigenlijk opgebouwd is.

Wat kan men met deze kennis doen? Wanneer men echt weet wat begrip is, heeft men de gereedschappen in handen om effectief om te gaan met het leven zelf. Dat betekent dat men de gereedschappen heeft om meer begrip te krijgen van zo ongeveer alles – daarbij inbegrepen de mensen die men kent en de mensen waarmee men nog in contact zal komen.

Deze kennis zal u in staat stellen om hulp te bieden aan degenen die de ongemakken ervaren van misverstanden, uiteenlopende gezichtspunten, gebroken relaties en alle andere beproevingen die het leven van de mens tot een aaneenschakeling van tegenvallers maakt. U zult leren wat de componenten van begrip zijn, hoe die met elkaar in verband staan en hoe ze begrip mogelijk maken. Met de vaardigheden die men kan verkrijgen door de grondbeginselen te bestuderen die in dit hoofdstuk zijn opgenomen, kunt u anderen helpen hun medemensen en de wereld om zich heen weer te begrijpen.

Ofschoon het slechts een gedeelte bevat van het geheel aan technologie dat Dhr. Hubbard over dit onderwerp heeft ontwikkeld, is het genoeg om jouw benadering van het leven totaal te veranderen. En als je het gebruikt, zal dat je helpen om succesvol te zijn op elk denkbaar gebied.

Als gebrek aan begrip inderdaad een bron is van de problemen van de mens, dan kun je je er waarschijnlijk wel een voorstelling van maken wat zijn potentieel zou zijn zonder deze belemmering. Miljoenen mensen die deze kennis gebruiken, bereiken hoogten waar ze eerder alleen maar van droomden – en helpen anderen op succesvolle wijze hetzelfde te doen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

4 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: De Componenten van Begrip
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

Cursus voltooiing

Na het afmaken van de cursus De Componenten van Begrip Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

Hulp

Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

De basis componenten van begrip zelf
De Componenten van Begrip is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

Gratis online cursussen
 

Gratis online cursussen

 

CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

KAART & ROUTEBESCHRIJVING

Plaats:

Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
aanwijzingen

» Telefoon: 02 533 28 00