SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN

De Toonschaal van Emoties Cursus
Cursusoverzicht Cursusgegevens
BEGIN NU »

DE TOONSCHAAL VAN EMOTIES Cursusoverzicht

Hoe vaak heb je iemand horen zeggen, “Ik begrijp hem niet”?

Soms lijkt het wel alsof irrationele en onvoorspelbare daden de norm zijn geworden.

Het feit is dat er tot noch toe nooit een werkbare methode was om menselijk gedrag foutloos te voorspellen.

L. Ron Hubbard ontwikkelde zo'n methode en hij is van toepassing op alle mensen, zonder uitzondering.

Met al deze gegevens is het mogelijk om op accurate wijze het gedrag van een potentiële zakenpartner, werknemer of vriend te voorspellen, voordat je een relatie met hem aangaat. Het risico dat je loopt bij interactie kan vermeden worden of geminimaliseerd worden als je kunt voorspellen hoe mensen zich zullen gedragen.

Door de informatie van deze cursus te begrijpen en te gebruiken zullen alle aspecten van je relaties waardevoller en bevredigender worden. Je zult weten met wie je om moet gaan en wie je links moet laten liggen. Ook zul je in staat zijn anderen te helpen die vast zitten in moeilijke situaties met anderen. Stel je voor dat je al in een heel korte tijd weet hoe mensen zich waarschijnlijk zullen gedragen in een bepaalde situatie. Dat kan.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

6 tot 8 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: De Toonschaal van Emoties
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Beoordeling

Elke opdracht wordt door je cursusbegeleider nagekeken en beoordeeld. Als er correcties nodig zijn dan stuurt de cursusbegeleider je opdrachten naar je terug met aantekeningen wat je opnieuw moet bestuderen.

Cursus voltooiing

Na het afmaken van de cursus De Toonschaal van Emoties Cursussturen wij je een officieel certificaat toe.

Hulp

Jouw online cursussen zijn altijd beschikbaar. Als je hulp nodig hebt bij de oefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online begeleider. Hij is bereikbaar via de 'Krijg Hulp" knop op de webpagina van de online cursus.

Hoe je het gedrag van anderen kunt voorspellen en kunt leren wie je kunt vertrouwen
De Toonschaal van Emoties is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »

Gratis online cursussen
 

Gratis online cursussen

 

CHURCHES OF SCIENTOLOGY FOR EUROPE

KAART & ROUTEBESCHRIJVING

Plaats:

Boulevard de Waterloo 103, Bruxelles, 1000, België
aanwijzingen

» Telefoon: 02 533 28 00